Ideer Som Hjelper Deg Med å Forbedre Hjemmet Ditt

Tror du at du ikke kan fullføre en renovering alene? Heldigvis kan du gjøre alt du tenker på. Til slutt hjem forbedringer er gunstig; denne artikkelen kommer til å gi deg noen tips om oppussingsarbeid du kan gjøre selv.

Når du pusser opp kjøkkenet, unngå flislagte tellere. Flislagte benkeplater er mindre sanitære enn granitt eller mock-stein benkeplater, fordi mat og andre forurensninger kan bygge opp i mellomrommene mellom flisene. Tile benkeplater kan også sprekke eller til og med knuse hvis en tung tallerken slippes på dem, i motsetning til benkeplater laget av mer moderne materialer.

Vurder å erstatte taket med helvetesild som er lysere i fargen eller til og med ved hjelp av hvite fliser. Å ha et lysere tak vil redusere mengden varme absorbert av loftet og de øverste etasjene, noe som gjør huset ditt mer komfortabelt og redusere energien som trengs for å kjøle det ned i de varme sommermånedene.

Legg vær stripping til dører og Vinduer for å gi hjemmet ditt energieffektivitet et stort løft. Vær stripping gjør at kjøling og oppvarming enhet for å operere mer effektivt ved å låse i kjølig og varm luft. Du vil ikke oppleve trekk på kjølige, friske netter, heller.

Planlegg hva du har tenkt å gjøre før du starter på ditt oppussingsprosjekt. Å ha en plan er viktig for at ethvert prosjekt skal være ferdig i tide og innenfor det forventede budsjettet. Hvis du endrer planene eller legger til aktiviteter midt i et prosjekt, kan det enkelt øke kostnadene og tiden til fullføring. Du vil også kunne spare ganske mye penger ved å ha en plan på plass før du ansetter en entreprenør.

Sørg for å få hjemmet ditt inspisert før du starter noen større renoveringer. Kontroll for taktekking problemer, termitter, elektriske problemer og vvs på forhånd kan spare deg for mye trøbbel nedover veien. Å finne slike problemer når du er halvveis gjennom en renoveringsprosess kan være et mareritt på budsjettet ditt.

Keramiske fliser kan begynne å kjedelig over tid. Bland opp en løsning laget av eddik og vann for en sikker måte å rengjøre gulvene dine på. Fyll en bøtte med løsningen og lett mopp gulvene dine. Å gjøre dette vil fjerne gunk og vil la gulvene ser så bra ut som nye.

Hvis forbedringsprosjektet ditt innebærer å flytte apparater eller andre møbler i huset ditt, må du sørge for å legge ned noe for å beskytte gulvene dine. Spesielt hvis du har tregulv, kan det å ta ut store gjenstander gjøre et stort rot og skrape opp gulvet ditt. Å ta noen minutter å beskytte gulvene dine kan spare deg for mye penger i det lange løp.

Du kan bruke et frakkstativ som er montert på veggen din for et sted å henge og vise noen av armbåndene eller halskjedene dine. Kanskje du ikke bør henge dine mest verdifulle smykker. Ikke bare vil smykkene dine bli vist som kunsten den er, men den vil også forbli ryddig og ryddig. Ta ut smykkene du bruker ganske ofte og legg dem på et praktisk sted.

Det er tydeligvis mange enkle prosjekter du kan gjøre, selv om du ikke er ekspert. Nå som du har lest artikkelen ovenfor, bør du vite hvordan du bedre kan ta på deg hjemmeforbedringer. Det er ingenting som å jobbe med ditt eget hus alene!

Forbedre Hjemmet Ditt